Wat doet Self Invest?

Self Invest zorgt voor financiële bewustwording, wat ernaar maakt om eigen financiële gedrag te herkennen en waar nodig te veranderen. Wij geven tools en handvatten om:

  • financieel gezond te leven en functioneren.
  • Om van sparen een gewoonte te maken.
  • Financieel fit worden en blijven.
  • Daar waar nodig is (financiële) rust opbouwen.

Self Invest helpt en ondersteunt bij het halen van financiële en persoonlijke / selfcare doelen. Wij helpen jou bij het creëren van de juiste mindset in het behalen van jouw doelen en financiële vrijheid bereiken.

De diensten van Self Invest

Bij Self Invest investeer je in je persoonlijke ontwikkeling om financiële doelen te realiseren en om naar jouw financiële vrijheid te werken. Self Invest is er voor jou wanneer jij tijd en energie wil investeren in jouw spirituele, mentale, emotionele en financiële groei. Self Invest helpt jou om in je kracht te komen.

Dit doen we via deze 3 budgetcoachingstrajecten:

Finance APK

Finance APK

Heb je extra inzicht nodig in je financiën Of heb je hulp nodig bij het opzetten van een thuisadministratie ? Wil je weten hoe je kan sparen en wil je geld overhouden? Investeer dan in een Finance APK van Self Invest.

Finance Fix & Fit

Vind je het lastig om je thuisadministratie op orde te krijgen en houden?  Weet je niet meer waar je moet beginnen en zie je de bomen door het bos niet meer? Ren je steeds achter de feiten aan? Self Invest helpt jouw om jouw administratie te fixen en jouw weer financieel fit te krijgen.

Finance fix & Fit
Friday Finance

Friday Finance

Een training (3 dagdelen) waar je in een kleinschalig groep tips & adviezen krijgt m.b.t. je persoonlijke financiën.
De focus ligt op het ontdekken van eigen overtuigingen, grip krijgen op je persoonlijke financiën en het overzichtelijk maken. Het creëren van een sterke money mindset om je financiële doelen te behalen.

Neem contact voor een gratis kennismakingsgesprek!

Ben je het zat om iedere maand weer je zorgen te maken over geld, maar ook van salaris naar salaris te leven?
Wil je financieel stabiel en vrij worden, zodat je kunt leven zoals jij dat graag wilt?

Plan dan een kennismakingsgesprek in. Ik kan niet wachten om jou te helpen bij deze journey!